CSU II – CSM II: 32-30

CSU II Suceava si-a trecut in cont a patra victorie in actualul sezon al Diviziei A, dupa ce s-a impus ieri, pe teren propriu, cu scorul de 32-30, in fata gruparii CSM II Bucuresti, in ultimul joc al etapei a XXII-a.

Tinerii handbalisti pregatiti de Iulian Dugan au avut parte de un start perfect de meci, iar dupa primele sase minute de la start conduceau pe tabela cu scorul de 3-0. Oaspetii au restabilit egalitatea la 4-4, iar pana la jumatatea primei reprize cele doua formatii au mers umar la umar. Sucevenii s-au desprins apoi la 9-7 si 11-9, dar pe fondul ratarilor au intrat la pauza cu un handicap de un gol, scor 16-17.

Echipa secunda a CSM-ului a ramas la conducere pana in minutul 39, dupa care a urmat o serie de cinci goluri consecutive din partea trupei lui Iulian Dugan, care a intrat in ultimul sfert de ora cu un avantaj de 26-22. Cu patru minute ramase din meci, bucurestenii s-au apropiat la 30-29, dar ultimul cuvant a apartinut gazdelor, care s-au impus in final cu 32-30 si si-au luat astfel revansa dupa esecul din tur.

CSU II Suceava: Duman, Manea – Preda (8 goluri), Aldica (5 goluri), Olariu (4 goluri), Marmeliuc (4 goluri), Alexa (4), Costea (3), Todica (1), Campan (1), Enescu (1), Badelita (1), Martuneac, Anghel si Scorobohaci. Antrenor: Iulian Dugan.

Runda a XXII-a a consemnat si prima victorie in Divizia A pentru CS Vicov Bucovina, invingatoare sambata, pe teren propriu, cu 24-20, in fata gruparii CSU Targoviste.

In runda viitoare, CS Vicov Bucovina va sta in vreme ce CSU II va evolua pe terenul celor de la CSM Focsani, intr-un meci programat azi, cu incepere de la ora 18.30.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU II – CSM II: 32-30"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*