CSU II – CSM Călăraşi: 30-32

Universitatea II a suferit prima infrangere stagionala pe teren propriu, dupa ce a pierdut azi, in sala Lps, cu scorul de 30-32, in fata celor de la Csm Calarasi, intr-o partida contand pentru etapa a 5-a din Divizia A.

Fara antrenor pe banca tehnica, Leonard Bibirig fiind absent astazi, handbalistii suceveni s-au intrecut in ratari si pase gresite in debutul jocului, iar oaspetii n-au stat prea mult pe ganduri si au luat un avans de trei goluri pe tabela de marcaj inca din minutul 11, scor 6-3. Gazdele au dat replica dincolo de jumatatea primei reprize, iar in urma unei sarje de trei reusite consecutive, Aldica restabilea egalitatea la 10-10, in minutul 22. Echilibrul nu a tinut insa mult, in conditiile in care micii “studenti” au luat apoi la tinta barele portii adverse, iar calarasenii s-au distantat imediat la patru goluri, la scorul de 14-10. Finalul partii intai a apartinut gazdelor, care au punctat de trei ori la rand si au intrat la pauza cu un handicap de un gol, scor 13-14.

Sucevenii au inceput mai bine partea a doua, iar pe fondul unei scurte perioade de superioritate numerica in teren, au preluat pentru prima si singura oara conducerea in minutul 32, cand Burlacu a inscris de la 7 metri pentru scorul de 15-14. Ajutata de golurile lui Savlovschi, autor a 12 reusite personale in partida de astazi, Csm Calarasi si-a asigurat din nou un avans de trei lungimi in minutul 40, scor 19-16. De partea cealalta, gazdele au lasat senzatia ca pot reveni in joc in minutul 47, cand Dumitras a marcat un gol superb pentru scorul de 22-23. Universitatea II nu a rezistat insa presiunii, pierzand in cele din urma cu scorul de 30-32.

Universitatea II Suceava: Spiridon, Ilii, Nedelcu – Tiganasu (5 goluri), Sandu (4 goluri), Burlacu (4 goluri), Smeu (4 goluri), Tarzioru (4 goluri), Dumitras (4 goluri), Aldica (3 goluri), Leordean (1 gol) si Negruseri (1 gol).

In urmatoarea etapa, Universitatea II va evolua sambata, de la ora 12.30, pe terenul celor de la Hc Vaslui.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU II – CSM Călăraşi: 30-32"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*