CSU II – CSM Bacău: 37-37

Universitatea II Suceava a incheiat la egalitate amicalul sustinut, astazi, in compania formatiei CSM Bacau, scor 37-37 (18-17). Revenit de la lotul national de juniori, Gabriel Burlacu (foto) a fost cel mai bun marcator al echipei gazda, cu 10 goluri inscrise.

Condusi de pe margine de Razvan Bernicu, tinerii handbalisti suceveni au inceput mai greu meciul, iar bacauanii si-au luat rapid un avans de trei goluri. A urmat apoi un joc de-a soarecele si pisica, oaspetii nereusind sa se desprinda pe tabela, astfel ca in minutul 25 scorul era egal: 16-16. Universitatea II avea sa intre la vestiare cu un avantaj minim, 18-17. Primele 10 minute ale partii secunde au fost la discretia bacauanilor, care au profitat de greselile in ofensiva comise de gazde si s-au distantat la patru goluri, scor 19-23. “Studentii” au restabilit egalitatea in minutul 50, pentru ca dupa doar trei minute sa se vada condusi la cinci goluri. La intrarea in ultimul minut de joc oaspetii aveau un avans de doua goluri, dar Tiganasu si Burlacu si-au mai trecut in cont cate un gol, incheind meciul nedecis, scor 37-37.

CSU II Suceava: Spiridon, Ilii, Nedelcu – Burlacu (10 goluri), Tîrzioru (6), Sandu (5), Smeu (5), Ţigănaşu (4), Petrea (3), Dumitraş (2), Aldica (1), Beşliu (1), Negruşeri, Moţpan.

Cele doua formatii se vor confrunta din nou joi, de la ora 17:00, in sala Scolii Generale Nr. 9 “Ion Creanga” din Obcini. Pana atunci, bacauanii isi vor testa fortele dimineata, de la ora 10:00, in sala LPS, contra primei echipe a Universitatii.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close