CSU II – CSM Bacău: 30-30

Universitatea II Suceava a incheiat anul cu o remiza, dupa ce a terminat nedecis, scor 30-30, meciul sustinut astazi dupa-amiaza, pe teren propriu, in compania celor de la Csm Bacau, in ultima etapa a turului Diviziei A.

Oaspetii au inceput mai bine jocul din sala Lps si au luat un avans de trei goluri pana in minutul 12, cand tabela de marcaj indica scorul de 1-4. Trupa condusa de Leonard Bibirig a replicat prompt, a restabilit egalitatea la 4-4, iar pana in minutul 23 a luat un avans de trei lungimi, scor 10-7. Pe finalul primei reprize, gazdele si-au marit ecartul la patru goluri, pauza consemnand scorul de 13-9. “Studentii” si-au pastrat acest avantaj in prima decada a partii secunde, dupa care a urcat o sarja de patru goluri consecutive a echipei bacauane, care a preluat conducerea in minutul 41, la scorul de 21-20. Cele doua combatante au mers apoi cap la cap, asta pana in minutul 55, cand Universitatea II s-a desprins din nou la trei reusite, scor 29-26. Oaspetii nu au predat armele si au rasturnat situatia de pe tabela la intrarea in ultimele doua minute de joc, la scorul de 29-30. Smeu si compania au avut insa ultimul cuvant, iar pe fondul unei superioritati de doi oameni in teren au stabilit egalitatea si scorul final la 30-30. In urma acestui rezultat, echipa suceveana a intrat in vacanta de iarna din postura de ocupanta a locului 7 in clasamentul seriei de est.

Universitatea II Suceava: Nedelcu, Spiridon, Ilii – Smeu (9 goluri), Sandu (6 goluri), Petrea (3), Dumitras (3), Tiganasu (3), Burlacu (3), Tarzioru (1), Amihaesi (1), Negruseri (1), Leordean, Roban, Aldica si Olariu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU II – CSM Bacău: 30-30"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*