CSU II- Alexandria: 39-33

Universitatea II Suceava a bifat a şasea victorie stagională după ce s-a impus sâmbătă dimineaţă, pe teren propriu, cu scorul de 39-33, în faţa celor de la ACS Teleorman Alexandria, într-un meci contând pentru etapa a XI-a din cadrul Diviziei A la handbal masculin.

Echipa condusă de Leonard Bibirig a dominat jocul de la un capăt la celălalt, iar până la pauză şi-a asigurat deja un avantaj de şase goluri pe tabela de marcaj, scor 17-11. Pe fondul reuşitelor semnate de Târzioru şi Aldica, autori a unui total de 22 de goluri în partida de sâmbătă, gazdele şi-au păstrat ecartul de şase lungimi pe parcursul reprizei secunde şi s-au impus în final fără nicio emoţii, scor 39-33.

Universitatea II Suceava a marcat în meciul de sâmbătă prin Târzioru (13 goluri), Aldica (9 goluri), Smeu (6 goluri), Negruşeri (5 goluri), Olariu (2 goluri), Roban (2 goluri), Ţigănaşu (1) şi Dumitraş (1).

În următoarea etapă, echipa suceveană va juca vineri, pe terenul celor de la Universitatea Galaţi, echipă la care evoluează şi fostul echipier al “alb-albaştrilor”, pivotul Matei Şerban.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU II- Alexandria: 39-33"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*