CSU II a urcat pe primul loc în play-off-ul pentru tineret

CSU II din Suceava a urcat primul loc în clasamentul Seriei A din play-off-ul pentru tineret al Diviziei A la handbal masculin, după ce s-a impus miercuri seară, pe terenul celor de la HC Pietricica Neamț, cu scorul de 32-29, într-un meci din cadrul primei etape a returului.

Cu internaționalul Daniel Stanciuc în zi de gol, coordonatorul universitarilor marcând de 15 ori în poarta gazdelor, echipa antrenată de Vasile Boca și Ioan Tcaciuc s-a distanțat încă din primul sfert de oră la 12-5 și a intrat la pauză cu un avantaj de patru reușite: 19-15.

În repriza secundă, gruparea nemțeană nu s-a putut apropia la mai puțin de două goluri pe tabelă, iar HC Pietricica – CSU II din Suceava s-a terminat 29-32.

CSU II din Suceava: Padovei, Andreescu, Sîrghie – Stanciuc (15 goluri), Armanu (5), Grigore (3), Vizitiu (2), Dascălu (2), Focșăneau (2), C. Radu (2), I. Roșu (1), Reuț, Hreceniuc, Niculaie și Drăgoi.

În runda următoare, echipa secundă a universitarilor va evolua sâmbătă, de la ora 13.00, pe terenul celor de la CSM II Vaslui.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *