CSU își reia pregătirile

Universitatea isi va relua azi pregatirile in vederea urmatorului sezon. In prima faza, la antrenamentele conduse de Leonard Bibirig au fost chemati sase dintre jucatori care au fost accidentati sau au evoluat mai putin in ultimul campionat, restul componentilor lotului urmand sa inceapa pregatirile pe 2 iulie.

Conducerea clubului sucevean a schitat in mare parte si programul pe care “studentii” il vor urma in aceasta vara. Astfel, dupa o scurta perioada de reacomodare la efort la Suceava, Chirut si compania vor pleca la jumatatea lunii iulie intr-un cantonament de zece zile la Vatra Dornei. “Atat ne putem permite la ora actuala”, a explicat managerul Petru Ghervan. La revenirea din acest stagiu, Universitatea va participa la Memorialul “Mihai Mironiuc”, editia din acest an fiind programata la inceputul lunii august, lista completa a participantelor urmand sa fie anuntata in perioada urmatoare.

Petru Ghervan a confirmat ca, la reunirea lotului din 2 iunie, este asteptat si fostul portar al celor de la “U” Transilvania Cluj, Tudor Stanescu, acesta ajungand zilele trecute la o intelegere cu gruparea suceveana. In aceste conditii, cat de curand, Universitatea se va desparti mai mult ca sigur de Iulian Andrei, care a fost ofertat atat de Politehnica Timisoara, cat si o formatie din Israel. “Andrei este prea scump pentru noi. Nu ne permitem sa tinem trei portari de valoare in lot”, a mentionat Petru Ghervan. In privinta stabilirii lotului de jucatori pentru viitorul sezon, conducerea “studentilor” i-a inaintat o oferta de prelungire a contractului si lui Mihut Pancu. “I-am facut o oferta prieteneasca, de echipa de casa, iar in cazul in care va accepta noua noastra propunere contractuala, Mihut Pancu ar urma sa pregateasca in paralel si o grupa de copii”, a mai spus managerul Petru Ghervan.

Exit mobile version