CSU – HCM Constanța: 28-35

Universitatea a suferit a treia infrangere consecutiva in Liga Nationala, dupa ce a pierdut aseara, cu scorul de 28-35 (13-19), in fata campioanei en-titre Hcm Constanta, intr-un meci al etapei a 10-a din actualul sezon.

Poposita in sala Lps din postura de lidera neinvinsa a clasamentului, formatia constanteana a tinut sa-si respecte blazonul de la primele atacuri purtate spre poarta lui Andrei, luand un avans de cinci goluri pe tabela inca din primul sfert de ora al jocului, scor 9-4. De partea cealalta, trupa lui Leonard Bibirig a gasit cu greu tinta, astfel ca, pe fondul interventiilor goalkeeperului Stanescu, oaspetii si-au marit ecartul la sase lungimi in minutul 21, scor 14-8. In ciuda timpului de odihna solicitat prompt de banca tehnica suceveana, gazdele nu au mai izbutit se se apropie amenintator pe tabela, Hcm intrand la pauza cu un avantaj linistitor, scor 19-13.

Ajutati de paradele entuziasmante ale tanarului Draghici, “studentii” au inceput mai bine repriza a doua, iar in primele cinci minute de la reluarea jocului au redus diferenta la 20-16, in urma unor contraatacuri scoala finalizate de Rosu si Gavriloaia. Trupa lui Constantin Stefan a replicat insa imediat si a luat din nou un avans consistent, scor 25-17, in minutul 41. Impinsi de la spate de o sala arhiplina, sucevenii au revenit in joc in ultimele zece minute, Cantec si Amihaesi aprinzand pe rand speranta in tribune, dupa ce au redus diferenta la trei lungimi, la scorurile de 29-26 si 31-28 in favoarea constantenilor. Banca tehnica a campioanei a taiat insa repede elanul gazdelor printr-un time-out, iar la reluarea jocului pe teren a existat doar echipa Hcm-ului, care a marcat pe patru ori consecutiv pe final si a plecat de la Suceava cu o victorie scontata, scor 35-28.

Csu Suceava: Andrei (3 interventii), Drăghici (6 interventii), Nedelcu – Amihăesi (6 goluri), Gavriloaia (5 goluri), Cântec (5 goluri), Ţuţu (5), Roşu (4), Besarab (2), Mitrea (1), Soldanescu, Serban, Schroeder, Petrea.

Hcm Constanta: Stănescu (17 interventii), Popescu – Sabou (7 goluri), Csepreghi (7 goluri), Novanc (5 goluri), Irimescu (4 goluri), Şimicu (3 goluri), Ghionea (3 goluri), Toma (3 goluri), Riganas (2 goluri), Angelovski (1 gol).

Ajunsa pe un alarmant loc 10 in clasamentul la zi al Ligii Nationale, Cs Universitatea Suceava se va deplasa duminica, pe terenul gruparii Csm Satu Mare, in ultimul meci pe care “studentii” il au programat in acest an.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU – HCM Constanța: 28-35"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*