CSU – HC Odorhei: 33-23

Universitatea Suceava a obtinut astazi prima victorie in cadrul Cupei Municipiului Bacau. Handbalistii suceveni s-au impus la 10 goluri diferenta in a doua partida a turneului, contra celor de la HC Odorhei, scor 33-23.

Sucevenii au inceput meciul hotarati sa faca uitata cat mai repede infrangerea suferita ieri in fata grecilor de la PAOK Salonic. La inceput, Odorheiul a tinut pasul destul de bine cu handbalistii suceveni, care aveau sa ia un avantaj mai mare abia in minutele de final ale primei reprize, scor la pauza 17-12. In mitanul secund, jocul a fost la discretia Universitatii, sucevenii inregistrand in minutul 52 un avantaj de 12 goluri, scor 32-20. Pe final, oaspetii au mai redus din diferenta, insa victoria sucevenilor a fost categorica: 33-23.

Pentru CSU Suceava au marcat urmatorii jucatori:
Gavriloaia – 8 goluri, Zvanciuc si Dospinescu – 5, Adomnicai – 4, Bursuc – 3, Tcaciuc, Curca si Mitrea – 2, Luscan si Grigorie – 1

CSU Suceava: Andrei – Gavriloaia, Tcaciuc, Zvanciuc, Bursuc, Mitrea, Adomnicai
Pe parcursul meciului au mai intrat Pralea, Spiridon, Luscan, Curca, Grigorie, Dospinescu, Soldanescu si Matei.

In ultimul meci amical dinaintea inceperii sezonului competitional, CSU Suceava va intalni maine de la ora 11:00, echipa gazda, Stiinta Bacau.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close