CSU, dublă înfrângere la Focşani

CSU Suceava a fost invinsa in ambele meciuri de pregatire disputate la sfarsitul acestei saptamani pe terenul prim-divizionarei CSM 2007 Focsani.

Cu un declaj la capitolul pregatire fizica, trupa antrenata de Razvan Bernicu a cedat vineri seara, in fata vrancenilor, cu scorul de 29-33, la finalul unui meci cu numeroase rasturnari de scor si fluctuatii mari in jocul ambelor echipe. Gazdele au condus in debutul intalnirii cu 6-3, dar au comis multe erori de pasare, fapt ce le-a permis handbalistilor suceveni sa intoarca scorul si sa intre cu un avantaj de doua goluri la pauza: 12-14. Repriza secunda a fost dominata clar de focsaneni, care au recuperat diferenta, ba chiar au ajuns la un moment sa conduca la sase goluri, pentru ca in final sa se impuna cu 33-29.

CSU Suceava: Spiridon, C. Tcaciuc, Manea – Burlacu (8 goluri), I. Tcaciuc (5 goluri), C. Bursuc (4 goluri), Olariu (3 goluri), Costea (2 goluri), Preda (2), Acatrinei (2), Alexa (1), Aldica (1), Vele (1), Oprea. Antrenor: Razvab Bernicu.

Cele doua formatii au revenit pe teren sambata dimineata, pentru cel de-al doilea joc, incheiat tot cu victoria Focsaniului, 29-24. De aceasta data, gazdele au jucat la turatia maxima înca din startul intalnirii, asigurandu-si pana la pauza un avantaj de sase goluri, 16-10. In partea secunda, universitarii au echilibrat ostilitatile, iar pe fondul reusitele lui Aldica, sapte la numar, au incheiat partida cu un handicap de cinci goluri, scor final 29-24.

CSU Suceava: Spiridon, C. Tcaciuc, Manea – Aldica (7 goluri), Olariu (4 goluri), Acatrinei (4 goluri), Vele (3 goluri), Burlacu (3 goluri), I. Tcaciuc (1), Costea (1), Preda (1), Oprea, C. Bursuc si Alexa. Antrenor: Razvan Bernicu.

In ambele meciuri, diferenta aceasta de patru-cinci goluri s-a facut pe seama ratarilor noastre. Am ratat cam mult pe contraatac, de pe semicerc si chiar de la 7 metri. Adunate, aceste ratari au contat. A contat si faptul ca veneam dupa doar doua zile de antrenamente cu mingea. Avem timp sa remediem problemele din jocul nostru pana la reluarea campionatului. Important este sa-si revina din punct de vedere medical si cei patru jucatori pe care nu i-am putut folosi la Focsani, este vorba de Baican, Petrea, Velea si Rares Bursuc”, a precizat Razvan Bernicu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *