CSU din Suceava s-a impus în dubla cu CSM Vaslui

CSU din Suceava a câștigat ediția din acest an a Memorialului “Mihai Mironiuc” după ce s-a impus în ambele meciuri amicale disputate la finalul săptămânii trecute în compania celor de la CSM Vaslui, scoruri 23-21 și 30-29.

Suntem în prima etapă a pregătirii de vară, cea a acumulărilor fizice, și este important că am avut un adversar de calitate. De fiecare dată, când intrăm pe teren, trebuie să facem acest exercițiu, ca indiferent de perioada de pregătire în care ne aflăm, să facem totul ca să câștigăm fiecare meci. În sensul acesta, a fost foarte bine ca efort, ca dăruire și ca dorință de a ocupa un post într-o echipă care muncește mult. Am alergat mult și am impus un joc fizic care și Vasluiului îi convine și am obținut două victorii, e adevărat, fragile, dar două victorii care ne mențin un moral bun”, a declarat antrenorul Petru Ghervan.

Echipa locală de handbal a rulat pe parcursul celor două meciuri de verificare următorul lot de jucători: Darius Makaria, Ştefan Grigoraș, Eduard Duman, Ionuț Andreescu – Alin Roșu, Alex Juverdianu, George Mihalcea, Leonard Ştefan, Alexandru Bologa, Cristi Bejinariu, Irakli Kbilashvili, Balasz Botond, Daniel Stanciuc, Adrian Tîrzioru, Pavel Loic, Alex Dascălu, Valentin Anton, Cemal Kutahya, Nemanja Vukovic, Robert Furak și Cosmin Lupu. Szasz Elod a fost menajat din cauza unor probleme medicale.

Weekendul viitor, cele două formații se vor întâlni din nou, pentru meciurile revanșă, de această dată la Vaslui.

Formația suceveană va debuta în viitorul sezon al Ligii Zimbrilor pe data de 29 august, cu un meci pe terenul nou-promovatei Universitatea Cluj.

Exit mobile version