CSU din Suceava revine în fața propriilor suporteri

CSU din Suceava primeste duminica, de la ora 17.00, vizita celor de la Minaur Baia Mare, in primul meci oficial organizat in Sala “Dumitru Bernicu” dupa o pauza de mai bine de doi ani.

Vom întâlni o echipă de tradiție, care creează de fiecare dată emulație în rândul iubitorilor handbalului. Noi venim după o victorie la Cluj, în timp ce Minaur a pierdut în fața lui Dinamo. Băimărenii au făcut un meci bun în fața campioanei, însă au suferit la finalizare, având ghinionul să aibă în față un portar aflat în zi de grație. Minaur beneficiază de un lot echilibrat pe posturi si va fi, în mod cert, un meci din altă categorie decât cel cu Universitatea Cluj, din prima etapă. Eu consider însă că suntem în stare de a evolua de la egal la egal cu adversarii de duminică, iar orice punct câștigat cu o formație de talia lui Minaur poate fi considerat o victorie, care ne va ajuta în economia campionatului”, a declarat antrenorul principal al universitarilor, Petru Ghervan.

Portarul Ștefan Grigoraș crede în șansa grupării sucevene, la fel ca și pivotul Leonard Ștefan. „Am început noul sezon al Ligii Zimbrilor cu o victorie concludentă, așa că avem un moral ridicat. Baia Mare are jucători de calitate, dar și noi am făcut transferuri bune în această vară și cred că suntem mai puternici ca anul trecut”, a precizat Grigoraș. „Ne bucurăm că avem din nou posibilitatea de a evolua în fața fanilor noștri și dorim să-i simțim aproape. Vom întâlni o echipă puternică, care pretinde că se bate să prindă primele locuri în clasament, însă și noi avem atuurile noastre, fiind deciși să ne luptăm pentru șansa noastră încă din primul minut”, a mărturisit Ștefan.

Accesul spectatorilor în sală se va face începând cu ora 16.30. Aceștia trebui să aibă asupra lor certificatul de vaccinare, ori dovada unui test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau a unui test rapid antigen efectuat în ultimele 48 de ore, ori confirmarea infectării cu Covid-19 în ultimele 90 de zile. Prezența în sală a minorilor nu necesită nici un fel de test sau dovadă de vaccinare. Masca este obligatorie pe toată durata evenimentului, de la intrarea în sală și până la ieșire.

Programul etapei a II-a:

Universitatea Cluj – Poli Timisoara

CSM Bacau – Dinamo Bucuresti

CSM Alexandria – Potaissa Turda

CSU din Suceava – Minaur Baia Mare

CSM Vaslui – Steaua Bucuresti

CSM Focsani – CSM Bucuresti

HC Dobrogea Sud – HC Buzau

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU din Suceava revine în fața propriilor suporteri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*