CSU din Suceava revine de miercuri la antrenamente

CSU din Suceava se va reuni miercuri, la ora 17.00, la sala LPS, în vederea începerii pregătirilor pentru viitorul sezon.

După perioada specifică de reacomodare la efort, 12 dintre jucători vor pleca în Polonia, unde vor participa la Campionatele Europene Universitare, programate în perioada 25-30 iulie.

Pentru echipa antrenată de Petru Ghervan urmează apoi un turneu la Baia Mare (5-6 august), o dublă cu CSM Bacău (12-13 august) și un amical la Focșani (19 august).

La capitolul transferuri, universitarii au făcut până acum trei achiziții, este vorba de portarul Paul Simulescu (26 de ani – CSM Alexandria), extrema stângă Csog Vencel (24 de ani – Poli Timișoara) și extrema dreaptă Răzvan Gavriloaia (38 de ani – Dinamo București).

În schimb, au plecat șase jucători: Alin Roșu, Ştefan Grigoraș, Andrei Duman, Robert Furak, Alexandru Juverdianu și turcul Cemal Kutahya.

CSU din Suceava va debuta în viitoarea ediție de campionat a Ligii Naționale la handbal masculin pe data de 27 august, cu o deplasare pe terenul celor de la Minaur Baia Mare.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *