CSU din Suceava rămâne imbatabilă în acest an

CSU din Suceava a remizat miercuri seară, pe terenul celor de la CSM Vaslui, scor 24-24 și rămâne neînvinsă după primele patru etape disputate în acest an în Liga Națională la handbal masculin.

Gruparea vasluiană a început mai bine jocul, iar pe fondul paradelor lui Petrilă și a reușitelor lui Acatrinei pe faza de atac, s-a desprins la jumătatea primei reprize la 9-3, pentru ca la pauză să intre cu un avantaj de patru goluri, scor 13-9.

Echipa condusă de Bogdan Şoldănescu și Iulian Andrei a ieșit mai decisă de la cabine și a restabilit egalitatea la 19-19, prin golul georgianului Kbilashvili.

Gazdele au profitat însă imediat de cele trei eliminări temporare din tabără suceveană și, cu trei minute înainte de final, păreau scăpate în câștigătoare la scorul de 24-22.

Universitarii nu au renunțat însă la luptă, au fructificat ultimele două atacuri prin Ştefan și Loic și au plecat de la Vaslui cu un punct.

CSU din Suceava: Makaria, Grigoraș, Duman – Loic (5 goluri), Kbilashvili (5), Tîrzioru (4), Furak (2), Ştefan (2), Juverdianu (2), Balazs (2), Stanciuc (1), Lupu (1), Szasz, Vizitiu, Bologa și Urdă.

Nu pot decât să-mi felicit băieții. Au dat dovadă de caracter. Nu au cedat niciun moment, chiar dacă prima repriză a fost puțin mai slabă și am ratat foarte mult. Mă bucur că am câștigat un punct pe un teren greu și în fața unui public numeros”, a declarat antrenorul Bogdan Şoldănescu, cel care a condus echipa suceveană în deplasarea de la Vaslui, în lipsa principalului Petru Ghervan.

În runda următoare, CSU din Suceava va primi duminică, de la ora 17.30, pe teren propriu, replica formației HC Buzău.

La finalul sezonului ultimele două clasate vor retrograda direct în Divizia A, iar ocupantele locurilor 11 și 12 vor participa la barajul pentru menținerea în Liga Națională. 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close