CSU din Suceava primește vizita Stelei București

CSU din Suceava revine in sala “Dumitru Bernicu” pentru meciul cu Steaua Bucuresti, programat joi, de la ora 17.00, in cadrul etapei a XXIV-a din Liga Nationala la handbal masculin.

In ciuda absentelor din lot si a valorii adversarilor, universitarii sunt pregatiti sa influenteze lupta pentru titlul de vicecampioana, pentru care se bate Steaua. “Intalnim un adversar puternic, iar un asemenea meci reprezinta o sarbatoare. Steaua ocupa locul al doilea în clasament si vine la Suceava sa câstige, noi fiind motivati de faptul ca putem contribui la stabilirea vicecampioanei. Avem câteva absente importante pentru acest joc, însa nu este o surpriza ca mai apar accidentari din când in cand. Va asigur ca jucatorii care vor intra pe teren vor lupta pentru victorie si asteptam ca publicul sa fie si de aceasta data alaturi de noi, sa ne sustina”, a declarat antrenorul principal Petru Ghervan, care nu-I va avea la dispozitie pe Adi Tirzioru, Alex Dascalu si Balasz Botond, toti cu probleme medicale.

Meciul de joi are o insemnatate speciala pentru extrema Alin Rosu, care a imbracat tricoul Stelei timp de patru sezoane. “Steaua ramâne Steaua, un club care n-are nevoie de nici o prezentare. Este clar ca vor veni cu gândul la victorie, însa important este cum ne vom prezenta noi. Sper sa facem un joc foarte bun si sa le stricam planurile” a spus Rosu.

Am ramas în continuare foarte motivati si am încredere în coechipierii mei ca vom face un meci bun cu Steaua”, a precizat pivotul Alexandru Bologa.

Programul etapei a XXIV-a:

CSM Bucuresti – CSM Bacau

CSU din Suceava – Steaua Bucuresti

Politehnica Timisoara – CSM Vaslui

Universitatea Cluj – CSM Alexandria

Potaissa Turda – Dinamo Bucuresti

HC Buzau – Minaur Baia Mare

CSM Focsani – Dobrogea Sud Constanta

În turul campionatului Steaua a câstigat la limita pe teren propriu, scor 26-25, dupa ce sucevenii au condus la pauza cu 13-12.

La finalul sezonului ultimele doua clasate vor retrograda direct în Divizia A, iar ocupantele locurilor 11 si 12 vor participa la barajul pentru mentinerea în Liga Nationala.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *