CSU din Suceava – Politehnica Timișoara, joi, ora 17.30

CSU din Suceava începe noul an competițional cu un meci capital în lupta pentru menținerea în Liga Națională, echipa antrenată de Petru Ghervan, Bogdan Şoldănescu și Iulian Andrei urmând să întâlnească joi seară, de la ora 17.30, în Sala “Dumitru Bernicu”, Politehnica Timișoara, formație cu care se află la egalitate de puncte în partea de jos a clasamentului.

Ne așteaptă două meciuri grele, joi, cu Timișoara, și duminică, la Bacău, la finalul cărora sperăm să adunăm șase puncte care să ne ducă acolo unde ne este locul în clasament. Sadoveac (n. r. – marcator a 12 goluri în meciul tur) este cel mai periculos jucător al Timișoarei, dar nici ceilalți nu sunt de neglijat, nici Fenici, nici portarul Tcaciuc”, a declarat antrenor secund Bogdan Şoldănescu.

Avem o mare dorință de revanșă după ce s-a întâmplat în meciul tur. Sperăm să începem anul cu dreptul, să ne facem treaba, iar punctele să rămână acasă”, a precizat portarul Darius Makaria.

Ştim că ne așteaptă un meci greu, împotriva unei echipe cu jucători experimentați, dar vrem toate cele trei puncte, mai ales că jucăm în fața propriilor suporteri. Acesta este atuul nostru”, a adăugat internaționalul georgian Irakli Kbilashvili.

Gruparea suceveană se confruntă cu trei probleme în cadrul lotului. Alin Rosu este accidentat, Kemal Kutahya se recuperează acasă, în Turcia, după o ruptură musculară, în vreme ce noua achiziție Claudiu Lăzurcă e incert.

Condiții de intrare a spectatorilor la meci

Conform normelor sanitare în vigoare, în această perioadă, în municipiul Suceava, competițiile sportive se pot desfășura cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, cu asigurarea unei distanțe de minimum doi metri între persoane și purtarea măștii de protecție. Prezența în sală este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut zece zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Programul etapei a XVI-a:

HC Dobrogea Sud – Potaissa Turda: 27-29

Universitatea Cluj – CSM București: 20-25

CSM Focșani – HC Buzău: 25-19

CSM Bacău – Minaur Baia Mare: 28-35

CSU din Suceava – Politehnica Timișoara

CSM Alexandria – Steaua București

CSM Vaslui – Dinamo București

În meciul direct din turul campionatului, CSU din Suceava a pierdut la Timișoara cu scorul de 28-33.

La finalul sezonului ultimele două clasate vor retrograda direct în Divizia A, iar ocupantele locurilor 11 și 12 vor participa la barajul pentru menținerea în Liga Națională.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close