CSU din Suceava – Poli Timișoara, vineri, ora 17.00

CSU din Suceava este în căutarea primei victorii stagionale pe teren propriu în meciul pe care îl are programat vineri, de la ora 17.00, in sala “Dumitru Bernicu”, în compania Politehnicii Timișoara, în cadrul etapei a IV-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

Ne aflăm în fața unui meci extrem de important pentru noi. Chiar dacă suntem la începutul campionatului, punctele puse în joc sunt esențiale. Până la urmă asta înseamnă sportul de performanță: să joci și sub presiunea rezultatului. Sunt convins că băieții vor da totul pe teren pentru ca punctele să rămână la Suceava. Importanți vor fi și fanii, care de multe ori au fost al optulea jucător. În multe meciuri ne-au purtat spre victorie sau ne-au dat suflul necesar pentru a întoarce anumite rezultate. Şi de această dată îi așteptăm în număr cât mai mare la sală”, a declarat antrenorul secund Bogdan Şoldănescu.

Alex Dascălu a vorbit și despre adversarul de astăzi al universitarilor. “Se anunță un meci greu, cu o echipă care are un lot valoros, atât cu jucători cu experiență, cât și cu tineri. Sadoveac și Fenici sunt cei mai periculoși jucători ai Timișoarei, dar am pregătit bine meciul și nu au cu ce să ne surprindă. Obiectivul este clar: să obținem prima victorie acasă”, a spus interul formației sucevene.

Programul etapei a IV-a:

CSM Odorhei – Dinamo București: 28-43

CSM București – CSM Vaslui

CSU din Suceava – Politehnica Timișoara

Minaur Baia Mare – CSM Constanța

CSM Oradea – CSM Bacău

CSM Focșani – HC Buzău

Steaua București – Potaissa Turda

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close