CSU din Suceava obține prima victorie pe teren propriu

CSU din Suceava a reușit prima victorie pe teren propriu de la startul noului sezon al Ligii Naționale la handbal masculin, după ce s-a impus duminică seară, în sala “Dumitru Bernicu”, în fața celor de la CSM Bacău, cu scorul de 33-31, într-un meci din cadrul etapei a 4-a.

Conduși în debutul întâlnirii la patru goluri, universitarii au egalat scorul la 17-17 la ultima fază a primei reprize.

În partea secundă, Roșu a desprins formația suceveană la patru goluri, la 29-25, dar băcăuanii au restabilit egalitatea în minutul 59, prin Coric.

Trupa antrenată de Petru Ghervan a fost însă mai lucidă pe final și a fructificat ultimele două atacuri prin Balasz și georgianul Kbilashvili, care au închis astfel tabela de marcaj la 33-31.

CSU din Suceava: Darius Makaria, Ştefan Grigoraș – Adrian Tîrzioru (10 goluri), Irakli Kbilashvili (5), Alin Roșu (5), Robert Furak (4), Balasz Botond (4), Alex Dascălu (2), Leonard Ştefan (1), Daniel Stanciuc (1), Cosmin Lupu (1), Albert Vizitiu, Alex Juverdianu, Alex Bologa și Valentin Anton.

Rezultatele etapei a IV-a:

CSM Alexandria – Dinamo București: 26-34

Politehnica Timișoara – CSM București: 28-29

Universitatea Cluj – HC Buzău: 24-29

CSU din Suceava – CSM Bacău: 33-31

CSM Vaslui – Minaur Baia Mare: 26-31

CSM Focșani – Potaissa Turda (29 septembrie)

HC Dobrogea Sud –  Steaua București (14 octombrie)

În runda următoare, CSU din Suceava va întâlni sâmbătă, de la ora 15.00, în sala Rapid din Capitală, formația CSM București. 

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU din Suceava obține prima victorie pe teren propriu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*