CSU din Suceava, meci important împotriva Vasluiului

CSU din Suceava revine la sfârșitul acestei săptămâni în fața propriilor suporteri pentru meciul cu CSM Vaslui, programat sâmbătă, cu începere de la orele 17.30, în sala “Dumitru Bernicu”, în cadrul etapei a VI-a a Ligii Naționale.

Suntem în fața unui meci extrem de important. Avem neapărat nevoie de cele trei puncte pentru a ne îndeplini obiectivul. Întâlnim o echipă a Vasluiului care nu a avut un start reușit de campionat și sigur va veni la Suceava să câștige. Noi am arătat însă o formă bună în ultimele două etape și asta ne dă încredere. Ne așteptăm la un meci echilibrat sâmbătă, în care forma de moment va conta decisiv”, a declarat antrenorul secund Bogdan Şoldănescu.

Nu va fi un meci ușor, dar vom face tot posibilul să-l câștigăm, mai ales că jucăm în fața propriilor suporteri. În joc sunt trei puncte care pot fi decisive în clasamentul final al campionatului”, a precizat pivotul Leonard Ştefan. “Vasluiul a început să-și dea drumul la joc, dar suntem pregătiți să ne batem pentru fiecare punct”, a adăugat colegul său de pe semicerc, Alexandru Bologa.

Universitarii se pot baza la meciul de sâmbătă pe întreg lotul de jucători, inclusiv pe interul turc Cemal Kutahya.

Programul etapei a VI-a:

CSU din Suceava – CSM Vaslui

CSM Alexandria – CSM Bacău

HC Dobrogea Sud – Minaur Baia Mare

CSM Focșani – Dinamo București

Universitatea Cluj – Steaua București

Poli Timișoara – Potaissa Turda

CSM București – HC Buzău

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU din Suceava, meci important împotriva Vasluiului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*