CSU din Suceava continuă seria achizițiilor de jucători

CSU din Suceava continuă seria transferurilor în perspectiva viitorului sezon al Ligii Naționale la handbal masculin. Ultima achiziție este extrema stângă Alin Roșu (31 de ani), care revine în curtea universitarilor după șapte ani, în care a mai evoluat pentru CSM Vaslui, CSM București și CSA Steaua București.

Revin cu inima deschisă la CSU din Suceava, echipa care m-a lansat în handbalul mare și acolo unde am petrecut cinci ani frumoși. Sper să fiu sănătos și să pot să-mi ajut echipa, pentru că eu cred că se poate clădi o formație respectată la Suceava, într-un oraș cu o mare tradiție în handbal. Abia aștept întâlnirea cu noii mei colegi și să dăm drumul la treabă”, a declarat Alin Roșu pentru pagina oficială de facebook a echipei locale de handbal.

Alin Roșu este al cincilea transfer anunțat de formația suceveană pentru următoarea ediție de campionat după turcul Cemal Katahya (Beykoz Belediya Hentbol), Alexandru Bologa (CSM Făgăraș), Leonard Ştefan (CSM Făgăraș) și Alexandru Tîrzioru (CSM Bacău). 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *