CSU din Suceava a pierdut meciul cu CSM București

CSU din Suceava a pierdut, în fața celor de la CSM București, cu scorul de 28-33, într-un meci disputat marți, în sala „Babes Bolyai” din Cluj-Napoca, în cadrul etapei a 26-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

Echipa lui Adrian Chiruț s-a ținut scai de adversari în primele 14 minute de joc, la finalul cărora tabela indica un avantaj minim de partea bucureștenilor, scor 8-7.

Fotache a desprins gruparea din Capitală la 12-8, în minutul 22, ecart de patru goluri ce s-a păstrat până la pauză, scor 16-12.

În repriza secundă, formația suceveană s-a apropiat în două rânduri la un singur gol, ultima oară în minutul 40, când Dascălu reducea diferența de pe tabelă la 19-18.

Cu interul Nantes Campos în zi de grație, internaționalul brazilian punctând de 12 ori în poarta universitarilor, CSM București s-a desprins decisiv în ultimul sfert de oră, câștigând în final cu scorul de 33-28.

CSU din Suceava: Makaria, Grigoraș – Balazs (6 goluri), Popia (5), Petrov (4), Dascălu (4), Sadovyi (2), Juverdianu (2), Oancea (2), Manjic (2), Loic (1), Furak, Kobzii, Lupu, Păunescu și Anton. Antrenori: Adrian Chiruț, Iulian Andrei și Bogdan Şoldănescu.

În ultima etapă a turneului de la Cluj, CSU din Suceava va întâlni miercuri, de la ora 13.00, formația HC Dobrogea Sud Constanța.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU din Suceava a pierdut meciul cu CSM București"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*