CSU din Suceava a pierdut meciul cu CSM București

CSU din Suceava a pierdut, în fața celor de la CSM București, cu scorul de 28-33, într-un meci disputat marți, în sala „Babes Bolyai” din Cluj-Napoca, în cadrul etapei a 26-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

Echipa lui Adrian Chiruț s-a ținut scai de adversari în primele 14 minute de joc, la finalul cărora tabela indica un avantaj minim de partea bucureștenilor, scor 8-7.

Fotache a desprins gruparea din Capitală la 12-8, în minutul 22, ecart de patru goluri ce s-a păstrat până la pauză, scor 16-12.

În repriza secundă, formația suceveană s-a apropiat în două rânduri la un singur gol, ultima oară în minutul 40, când Dascălu reducea diferența de pe tabelă la 19-18.

Cu interul Nantes Campos în zi de grație, internaționalul brazilian punctând de 12 ori în poarta universitarilor, CSM București s-a desprins decisiv în ultimul sfert de oră, câștigând în final cu scorul de 33-28.

CSU din Suceava: Makaria, Grigoraș – Balazs (6 goluri), Popia (5), Petrov (4), Dascălu (4), Sadovyi (2), Juverdianu (2), Oancea (2), Manjic (2), Loic (1), Furak, Kobzii, Lupu, Păunescu și Anton. Antrenori: Adrian Chiruț, Iulian Andrei și Bogdan Şoldănescu.

În ultima etapă a turneului de la Cluj, CSU din Suceava va întâlni miercuri, de la ora 13.00, formația HC Dobrogea Sud Constanța.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *