CSU din Suceava a pierdut la ultima fază cu HC Buzău

CSU din Suceava a suferit prima înfrângere în cinci meciuri disputate în acest an în Liga Națională la handbal masculin, după ce a pierdut duminică seară, pe teren propriu, în fața celor de la HC Buzău, cu scorul de 28-29, în cadrul etapei a XX-a a sezonului.

Brigada vasluiană Hagiu / Gheorghiu și-a pus publicul sucevean în cap încă din primele minute, iar pe fondul unor decizii controversate ale arbitrilor și a intervențiilor portarului iranian Babasafari, gruparea buzoiană a intrat la pauză în avantaj, scor 13-11.

Stanciuc a marcat de cinci ori într-un debut de repriză secundă în care universitarii au alergat după o egalare pe care au obținut-o în minutul 46, la 21-21.

Oaspeții au plecat însă cu toate cele trei puncte de la Suceava, într-un cor de huiduieli, grație unui gol înscris de muntenegreanul Glendza, cu două secunde rămase de joc, pentru scorul final de 28-29.

CSU din Suceava: Grigoraș, Makaria – Stanciuc (7 goluri), Lăzurcă (5), Botond (5), Kbilashvili (4), Tîrzioru (3), Loic (2), Furak (1), Bologa (1), Szasz, Ștefan și Urdă.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *