CSU din Suceava a pierdut la limită meciul cu Minaur

CSU din Suceava a fost învinsă la limită, cu scorul de 25-26, de Minaur Baia Mare, într-un meci disputat duminică seară, în sala “Dumitru Bernicu”, în cadrul etapei a II-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

Aflată la prima apariție oficială în fața publicului sucevean după o pauză de mai bine de doi ani, echipa antrenată de Petru Ghervan a condus după primul sfert de oră de joc cu 8-6, în urma unui gol marcat de Balazs.

Gruparea maramureșeană a egalat în minutul 21, iar până la finalul reprizei întâi s-a mers cap la cap, pauza consemnând egalitate, scor 13-13.

În partea secundă, cehul Tomas Cip i-a desprins pe oaspeți la 20-18, dar Tîrzioru i-a adus pe universitari în joc egalând din 7 metri pentru 21-21.

Deși a condus în ultimele zece minute în două rânduri, formația suceveană a cedat în cele din urmă întâlnirea cu 25-26, dintr-un gol marcat de băimăreni la ultimul atac.

CSU din Suceava: Grigoraș, Makaria – Tîrzioru (7 goluri), Kbilashvili (4), Furak (3), Roșu (3), Balazs (3), Lupu (1), Bologa (1), Stanciuc (1), Anton (1), Dascălu (1), Vizitiu, Szasz, Ştefan și Juverdianu.

În runda următoare, CSU din Suceava se va deplasa duminică, 19 septembrie, pe terenul celor de la Poli Timișoara.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU din Suceava a pierdut la limită meciul cu Minaur"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*