CSU din Suceava a pierdut în mod surprinzător primul meci din turneul pentru menținerea în Liga Națională

CSU din Suceava a debutat cu o înfrângere în turneul pentru menținerea / promovarea în Liga Națională la handbal masculin, după ce a pierdut luni seară, într-un mod surprinzător, scor 30-33, în fața divizionarei secunde Universitatea Cluj, într-un meci desfășurat în sala din Turda.

Echipa antrenată de Adrian Chiruț, Iulian Andrei și Bogdan Şoldănescu a evoluat foarte slab încă din prima repriză, intrând la pauză cu un avantaj minim, scor 16-15.

Cu centrul Alexandru Popia în postura de principal marcator, formația suceveană a dat semne de revenire în debutul reprizei secunde când s-a distanțat la 23-20.

Gruparea ardeleană a egalat însă la 24-24, a trecut apoi în avantaj la 28-27, pentru ca în ultimele minute să se desprindă decisiv și să obțină o victorie nesperată cu 33-30.

În celălalt meci disputat luni în prima etapă a turneului pentru menținerea/promovarea în Liga Națională, CSM Bacău a dispus de CSU Pitești, cu scorul de 40-26 (20-6).

CSU din Suceava: Grigoraș, Makaria – Popia (8 goluri), Petrov (6), Lupu (5), Balazs (3), Sadovyi (2), Juverdianu (2), Loic (1), Păunescu (1), Stanciuc (1), Manjic (1), Mihalcea, Furak, Anton și Dascălu.

CSU din Suceava este obligată acum să câștige celelalte două jocuri de baraj pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare. Primul este marti, de la ora 17.30, împotriva celor de la CSU Pitești.

CSM Făgăraș, CSM Reșița și CSM Botoșani au retrogradat în Divizia A. În schimb, au promovat direct în Divizia Națională Szejke Odorheiu Secuiesc și CSM Alexandria.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *