CSU din Suceava a pierdut categoric la Constanța

CSU din Suceava a pierdut la scor, 25-37 (9-20), meciul disputat miercuri seară, pe terenul celor de la CSM Constanța, în cadrul etapei a VII-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

Universitarii s-au prezentat pe litoral fără mai mulți jucători de bază. Lui Botond Balazs, Alexandru Bologa și Paul Simulescu li s-au alăturat pe lista indisponibililor Răzvan Gavriloaia, Claudiu Lăzurcă și Leornard Ștefan.

În aceste condiții, echipa antrenată de Petru Ghervan, Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei a ținut ritmul cu gazdele doar în primele 12 minute, la finalul cărora scorul a fost 7-5. CSM Constanța a condus la pauză cu un neverosimil 20-9, iar în final s-a impus cu 37-25.

CSU din Suceava: Makaria, Padovei – Lupu (5 goluri), Csog (3), Kbilashvili (3), Dascălu (3), Szazs (2), Tîrzioru (2), Zarițchi (2), Loic (2), Stanciuc (2), Loic (1), Niculaie, Radu, Vizitiu și Focșăneanu.

Campionatul Ligii Zimbrilor va lua o pauză de două săptămâni și jumătate. În următorul meci oficial, CSU Suceava va juca, pe 22 septembrie, acasă, cu CSM Focșani, echipă care se află pe locul 5.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close