CSU din Suceava a învins fără emoții ultima clasată

CSU din Suceava a reușit prima victorie după o pauză de o lună și jumătate, după ce s-a impus sâmbătă, în sala “Dumitru Bernicu”, în fața celor de la CSM Oradea, cu scorul de 31-23, într-un meci din cadrul etapei a XII-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

Echipa antrenată de Petru Ghervan, Bogdan Şoldănescu și Iulian Andrei a condus în debutul jocului cu 7-2, însă s-a relaxat prematur și i-a permis ultimei clasate să se apropie la trei goluri până la pauză, scor 15-12.

Universitarii s-au desprins decisiv abia în ultimele 20 de minute ale partidei, când pe fondul golurilor marcate în principal de Gavriloaia și Kbilashvili, au câștigat fără emoții cu scorul final de 31-23.

CSU din Suceava: Makaria, Padovei, Simulescu – Gavriloaia (7 goluri), Tîrzioru (6), Stanciuc (5), Kbilashvili (4), Ştefan (3), Zarițchi (2), Csog (2), Bologa (1), Grigore (1), Radu, Lupu și Urdă.

Ne bucurăm pentru victorie, dar cred că ne-am relaxat prea repede în prima repriză, când le-am permis adversarilor să se apropie pe tabelă”, a precizat antrenorul secund Bogdan Şoldănescu.

Rezultatele etapei a XII-a:

CSM București – CSM Focșani: 29-27

CSM Bacău – Dinamo București: 27-37

Potaissa Turda – HC Buzău: 31-26

CSU din Suceava – CSM Oradea: 31-23

CSM Constanța – Politehnica Timișoara: 31-26

CSM Vaslui – CSM Odorhei: 26-25

Minaur Baia Mare – Steaua București: 28-29

În ultima etapă din tur, CSU din Suceava va juca sâmbătă pe terenul celor de la HC Buzău.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close