CSU din Suceava a încheiat campionatul pe loc de baraj

CSU  din Suceava a încheiat pe locul 12 sezonul regulat din Liga Națională la handbal masculin, echipa antrenată de Adrian Chiruț, Iulian Andrei și Bogdan Şoldănescu pierzând cu scorul de 30-34, meciul de palmares disputat marți după-amiază, în sala Dinamo din  Capitală, în fața Politehnicii Timișoara.

Lipsită de presiunea rezultatului în ultima etapă, formația suceveană a condus cu 6-5 după primele 12 minute de joc, s-a văzut egalată apoi la 10-10, pentru ca bănățenii să intre la vestiare cu un avantaj de trei goluri, scor 17-14.

Universitarii au egalat în șase rânduri în debutul reprizei secunde, ultima oară la scorul de 22-22, în minutul 42, după care pe fondul reușitelor lui Sadoveac, autor a 9 goluri în meciul de aseară, Timișoara s-a impus în cele din urmă în fața CSU-ului cu 34-30.

CSU din Suceava: Grigoraș, Duman – Stanciuc (5 goluri), Sadovyi (5), Loic (4), Popia (3), Furak (3), Anton (3), Dascălu (3), Manjic (2), Mihalcea (1), Lupu (1), Juverdianu, Oancea, Păunescu.

CSM Făgăraș, CSM Reșița și CSM Botoșani au retrogradat în Divizia A. In schimb, în urma turneului de promovare, au ajuns pe prima scenă a handbalului masculin românesc Szejke Odorheiu Secuiesc și CSM Alexandria.

Turneul de baraj va avea loc, la începutul săptămânii viitoare la Cluj, acolo unde CSU din Suceava se va bate pentru cele două locuri care asigură prezența în viitorul sezon al Ligii Naționale cu formațiile CSM Bacău, CSU Pitești și Universitatea Cluj. “Mai avem un hop de trecut, dar eu cred că totul va ieși bine”, consideră antrenorul Adrian Chiruț.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *