CSU din Suceava a fost învinsă dramatic la Bacău

CSU din Suceava a pierdut în mod dramatic, cu scorul de 28-29, meciul disputat duminică, pe terenul celor de la CSM Bacău, în cadrul etapei a IX-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

Cele două combatante au mers umăr la umăr în derbyul Moldovei până spre finalul primei reprize, când echipa antrenată de Petru Ghervan s-a desprins pentru prima oară la două goluri și a intrat la pauză cu un avantaj de 14-12.

Gazdele au egalat în debutul reprizei secunde, dar universitarii au întors scorul și s-au distanțat la 20-17, în minutul 37.

Cu publicul în spate, formația băcăuană a răsturnat situația de pe tabelă în ultimele opt minute de joc, golul victoriei fiind înscris la ultima fază de ucraineanul Ganchev.

CSU din Suceava: Makaria, Padovei – Tîrzioru (7 goluri), Gavriloaia (6), Csog (5) Stanciuc (4), Loic (3), Zarițchi (2), Ştefan (1), Szasz, Vizitiu, Bologa, Bruj, Focșăneanu și Urdă.

Rezultatele etapei a IX-a:

Dinamo București – CSM București: 38-24

Potaissa Turda – CSM Constanța: 27-28

Politehnica Timișoara – Minaur Baia Mare: 25-30

HC Buzău – CSM Vaslui: 35-31

CSM Bacău – CSU din Suceava: 29-28

CSM Focșani – Steaua București (aseară)

CSM Odorhei – CSM Oradea (aseară)

În runda viitoare, CSU Suceava va primi vizita Stelei București, într-un meci transmis live, pe Pro Arena, vineri, de la ora 17.30.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU din Suceava a fost învinsă dramatic la Bacău"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*