CSU din Suceava a debutat cu o victorie în noul sezon

CSU din Suceava a debutat cu o victorie în noua ediție a Ligii Naționale la handbal masculin, după ce s-a impus duminică seară, pe terenul Universității Cluj, cu scorul de 37-28.

Echipa antrenată de Petru Ghervan a intrat cu greu în ritmul competiției, ardelenii conducând în primele zece minute de joc cu 5-2 și 7-3. Stanciuc i-a apropiat pe “alb-albaștrii” la un singur gol în minutul 15, dar sucevenii au egalat și au preluat conducerea abia la ultimele două atacuri ale primei reprize, pauza consemnând 16-15 pentru CSU.

Cu interul Adi Tîrzioru în zi de gol, formația suceveană s-a desprins decisiv în debutul reprizei secunde, când a condus pe rând cu 19-16, 23-19, 26-20 și 27-21. S-a terminat 37-28 în favoarea handbaliștilor de la CSU din Suceava, care câștigă trei puncte de moral în perspectiva îndeplinirii obiectivului de la râmâne în prima ligă.

CSU din Suceava: Makaria, Grigoraș, Andreescu – Tîrzioru (10 goluri), Juverdianu (6), Roșu (5), Kbilashvili (3), Stanciuc (3), Balazs (3), Lupu (2), Dascălu (2), Furak (1), Bologa (1), Anton (1), Ştefan și Szasz. Antrenori: Petru Ghervan, Adrian Chiruț, Bogdan Şoldănescu și Iulian Andrei.

Rezultatele primei etape:

Potaissa Turda – CSM Vaslui: 31-24

HC Buzău – CSM Alexandria: 23-22

Universitatea Cluj – CSU din Suceava: 28-37

Politehnica Timișoara – CSM Focșani: 20-27

Steaua București – CSM Bacău: 35-29

Dinamo București – Minaur Baia Mare: 33-17

CSM București – HC Dobrogea Sud (15 septembrie)

În runda viitoare, CSU din Suceava va primi duminică, în sala “Dumitru Bernicu”, vizita celor de la Minaur Baia Mare. 

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU din Suceava a debutat cu o victorie în noul sezon"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*