CSU din Suceava a câștigat Cupa “Tinerelor Talente”

CSU din Suceava a câștigat prima ediție a Cupei “Tinerelor Talente”, turneu amical ce a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în Sala Şcolii Gimnaziale “Ion Creangă” din cartierul Obcini.

Echipa antrenată de Vasile Boca și-a adjudecat trofeul după ce s-a impus în toate cele trei meciuri disputate: 38-26 cu CSM Focșani, 38-29 cu Potaissa Turda și 40-33 cu CSM București.

Turneul a fost unul foarte echilibrat. Cele patru echipe participante au fost de valori apropiate, astfel că toate jocurile disputate au avut calitate, fiind și extrem de spectaculoase. Ne bucurăm ca am fost gazda unui turneu atât de puternic și că oaspeții noștri au plecat satisfăcuți de la Suceava”, a precizat antrenorul Vasile Boca.

CSU din Suceava a fost urmată în clasamentul final al Cupei “Tinerelor Talente” de CSM Focșani, CSM București și Potaissa Turda.

După primele opt etape ale Campionatului Național de juniori I, CSU din Suceava ocupă primul loc în clasamentul Seriei A, cu maximum de puncte. Trupa lui Vasile Boca va disputa primul meci oficial din acest an pe 23 ianuarie, când va primi vizita celor de la LPS Iași.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU din Suceava a câștigat Cupa “Tinerelor Talente”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*