CSU din Suceava a câștigat ambele meciuri amicale disputate la Memorialul “Lascăr Pană” de la Baia Mare

CSU din Suceava a câștigat ambele meciuri de pregătire disputate la finalul săptămânii trecute în cadrul Memorialului “Lascăr Pană” de la Baia Mare.

Echipa antrenată de Petru Ghervan, Bogdan Şoldănescu și Iulian Andrei a produs surpriza primei zile a turneului, după ce a învins, vineri, Potaissa Turda, cu scorul de 33-28 (18-16).

CSU din Suceava: Makaria, Simulescu – Dascălu (5 goluri), Kbilashvili (4), Csog (4), Roșu (3), Gavriloaia (3), Urdă (3), Szasz (2), Tîrzioru (2), Lăzurcă (2), Ştefan (2), Vizitiu (1), Loic (1), Bologa (1) și Lupu.

Gruparea suceveană și-a trecut în cont o nouă victorie sâmbătă, când a dispus de nou-promovata CSM Odorheiu Secuiesc, cu scorul de 34-31 (15-14).

CSU din Suceava: Makaria (1), Simulescu – Lupu (6 goluri), Csog (5), Lăzurcă (4), Ştefan (4), Gavriloaia (3), Dascălu (3), I. Roșu (2), Loic (2), Urdă (2), Szasz (1), Kbilashvili (1), Tîrzioru, Bologa și Vizitiu.

în continuarea programului de pregătire, gruparea suceveană va mai disputa două “duble” amicale cu CSM Bacău (12 și 13 august) și CSM Focșani (20 și 26 august). CSU din Suceava va debuta în noua ediție a Ligii Naționale la handbal masculin pe data de 31 august, cu un meci pe terenul celor de la Minaur Baia Mare.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *