CSU din Suceava a bifat a treia victorie stagională

CSU din Suceava a obtinut a treia victorie in actualul sezon al Ligii Nationale la handbal masculin, dupa ce s-a impus duminica seara, in Sala “Dumitru Bernicu”, in fata celor de la CSM Alexandria, cu scorul de 29-27, intr-un meci din cadrul etapei a VIII-a.

Cu Adrian Tirzioru in postura de principal marcator, interul sucevean punctand de 10 ori in poarta oaspetilor, CSU a intrat la pauza cu un avantaj de doua goluri, scor 15-13.

Gruparea teleormaneana, care l-a avut pe angolezul Hebo in zi buna, a intors situatia in repriza secunda, iar in minutul 47 conducea cu 22-21.

La acest scor, trupa antrenata de Petru Ghervan a inscris de cinci ori consecutive, luand un avans suficient incat sa se impuna in final cu 29-27.

CSU Suceava: Grigoras, Makaria – Tîrzioru (10 goluri) Anton (6), Kbilashvili (5), Rosu (2), Bologa (2), Kutahya (2), Furak (1), Stefan (1), Szsaz, Loic, Stanciuc si Dascalu. Antrenor principal: Petru Ghervan.

Rezultatele etapei a VIII-a:

CSM Focsani – CSM Bacau: 34-29

Poli Timisoara – Dinamo Bucuresti: 29-33

CSU din Suceava – CSM Alexandria: 29-27

HC Buzau – Potaissa Turda: 31-35

HC Dobrogea Sud – CSM Vaslui: 31-24

CSM Bucuresti – Steaua Bucuresti: 28-29

Universitatea Cluj – Minaur Baia Mare (miercuri)

Liga Nationala va lua o pauza competitionala de doua saptamani, urmatoarea etapa fiind programata pe 11 noiembrie, atunci cand CSU din Suceava se va deplasa la Turda.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU din Suceava a bifat a treia victorie stagională"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*