CSU din Suceava a ajuns la trei victorii consecutive

CSU din Suceava a reușit a treia victorie consecutivă de la startul noului an competițional, după ce s-a impus sâmbătă seară, în Sala “Dumitru Bernicu”, în fața celor de la CSM București, cu scorul de 26-24, într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

Gruparea din Capitală a dominat lupta pe semicerc în debutul întâlnirii și s-a desprins la scorul de 5-2 în minutul 8, ecart de trei goluri care avea să se păstreze până la pauză, oaspeții intrând la cabine cu un avantaj de 15-12.

Makaria și-a intrat în rol în repriza secundă, iar pe fondul paradelor sale, universitarii au egalat situația la 16-16, iar până în minutul 47 au luat un avans de trei goluri pe tabelă, după ce Balazs puncta cu o aruncare de la 7 metri pentru scorul de 22-19.

Pe fondul unor decizii controversate a brigăzii de arbitri, oaspeții au restabilit egalitatea în minutul 58, la scorul de 24-24.

Susținută de publicul sucevean și cu georgianul Kbilashvili excelent la recuperare, echipa antrenată de Petru Ghervan a înscris de două ori în ultimele două minute și s-a impus în final cu 26-24.

CSU din Suceava: Grigoraș, Makaria – Balazs (7 goluri), Tîrzioru (5), Lupu (5), Ştefan (3), Lazurcă (2), Kbilashvili (2), Bologa (1), Szasz (1), Zarițchi, Juverdianu, Vizitiu, Loic, Urdă și Reuț. Antrenori: Petru Ghervan, Bogdan Şoldănescu și Iulian Andrei.

În runda viitoare, CSU din Suceava va evolua miercuri seară pe terenul celor de la CSM Vaslui.

La finalul sezonului ultimele două clasate vor retrograda direct în Divizia A, iar ocupantele locurilor 11 și 12 vor participa la barajul pentru menținerea în Liga Națională. 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *