CSU, destinaţia lui Irimescu?

Universitatea Suceava este, alaturi de “U” Transilvania Cluj, una dintre posibilele destinatii ale pivotului Ghita Irimescu, informeaza cotidianul Prosport. Handbalistul in varsta de 30 de ani si-a incheiat socotelile cu UCM Resita, fiind declarat de astazi liber de contract in urma unui memoriu inaintat catre federatie.

Aflat la curent cu situatia de la UCM Resita, managerul Petru Ghervan a recunoscut ca a purtat discutii incipiente cu unii jucatori, mentionand insa ca Universitatea nu isi permite in acest moment sa efectueze vreo achizitie din pricina lipsei banilor. “Am comunicat cu unii jucatori, dar totul s-a limitat la niste simple discutii neoficiale. Deocamdata, trebuie sa ne rezolvam situatia noastra din interior, apoi ne putem lansa in discutii oficiale cu jucatorii altor echipe“, spunea Petru Ghervan la inceputul saptamanii.

Sucevean de origine, Ghita Irimescu a inceput handbalul in 1990, la CSS Suceava, primului lui antrenor fiind chiar Petru Ghervan. La doar 16 ani, a debutat in liga secunda in tricoul echipei locale Ambro Suceava. De-a lungul carierei, pivotul sucevean a mai evoluat la formatiile Poli Timisoara, Minar Baia Mare si UCM Resita.

Intrata in colaps financiar dupa ce presedintele Adrian Chebuţiu a fost arestat, UCM Resita a ramas la inceputul acestei saptamani fara vedetele echipei si risca sa nu mai continue in campionat. Conform presei banatene, la momentul actual, in conturile cluburilor nu exista nici macar bani pentru deplasari sau arbitraj.

In actualul lot al Universitatii Suceava, postul de pivot pe atac este acoperit de Dan Ilies si Serban Matei.

Perioada de transferuri din Liga Nationala se va incheia pe 25 februarie, cu o zi inainte de startul returului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU, destinaţia lui Irimescu?"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*