CSU deschide penultima rundă

CSU Suceava Chirut

CSU Suceava deschide penultima runda din campionatul Diviziei A cu un meci in fata celor de la GSIP Moreni, programat marti, de la ora 11.00, in sala LPS.

Aflati la ultima aparitie stagionala in fata publicului sucevean, universitarii isi pun doar problema scorului in confruntarea cu penultima clasata in seria de est. “E ultimul meci de acasa si trebuie sa castigam. Nu cred ca ne pot pune probleme cei din Moreni, motiv pentru care in acest meci voi utiliza jucatorii care au prins mai putine minute in aceasta editie de campionat”, a declarat antrenorul formatiei sucevene, Adi Chirut.

Formatia suceveana nu va putea miza in jocul de marti pe aportul lui Vele, L. Acatrinei si a portarului Spiridon, toti trei acuzand probleme medicale.

Meciul de marti va fi arbitrat de brigada maramureseana Moldovan / Stan.

In meciul direct din turul campionatului, formatia suceveana s-a impus in Prahova, in fata celor de la GSIP Moreni, cu un categoric scor de 52-17.

Programul penultimei etape:
CSU Suceava – GSIP Moreni
HC Dobrogrea Sud – HC Buzau
Atletico Alexandria – Politehnica Iasi
Cimentul Bicaz – CSU Targoviste
LPS Piatra Neamt – Farul Constanta
CS Vicov Bucovina – CSM II Bucuresti
Stiinta Bacau va sta in aceasta runda.

La barajul de promovare in Liga Nationala, CSU Suceava va intalni ocupanta locului 2 din seria de vest a Diviziei A si o echipa din Liga Nationala – ocupanta locului 12 sau 13- ce va fi stabilita prin tragere la sorti pe 23 mai.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU deschide penultima rundă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*