CSU – CSM Oradea: 45-32

Dupa o saptamana de agitatie cu memorii la federatie, “studentii” suceveni au inceput returul cu o victorie in fata “lanternei rosii”. Cu salariile restante si mai nou ciuntite, fara aportul capitanului Chirut, sucevenii au aratat un profesionalism desavarsit, realizand scorul etapei a XIV-a din cadrul Ligii Nationale Masculine.

Intr-o sala a liceului sportiv, plina doar in repriza a doua, CSM Oradea a reusit sa perforeze poarta lui Iulian Andrei abia in minutul 9, cand tabela arata 6-1. Elevii lui Bibirig au fost tot timpul la conducerea jocului, scorul de 20-10, inregistrat la pauza, nesurprinzand pe nimeni.

Pe parcursul celei de a doua reprize in teren au fost trimisi jucatorii care n-au prea fost folositi in prima parte a campionatului. Cu toate acestea, distanta de 10 goluri dintre cele doua echipe s-a mentinut constanta. In ultimele 10 minute bihorenii s-au resemnat, diferenta marindu-se si pana la 15 goluri. Fluierul izbavitor a oprit tabela la scorul de 45-32.

Cu acest galop de sanatate CSU acumuleaza 20 de puncte si-si consolideaza pozitia a patra in clasament, la 3 puncte de “resuscitata” UCM Caras Severin. Pana la deplasarea la Satu Mare, urmeaza o pauza in Liga Nationala, in care Bogdan Pralea va fi prezent la Lotul National pentru intalnirea cu Lituania.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU – CSM Oradea: 45-32"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*