CSU – CSM Focsani: 31 – 21

Universitatea Suceava a castigat ultimul meci amical din aceasta iarna disputat in fata propriilor suporteri. Handbalistii suceveni au trecut astazi de divizionara secunda CSM Focsani, cu scorul de 31-21.

Oaspetii au inceput destul de bine meciul, au deschis scorul, iar in minutul 20 reuseau sa conduca, scor 5-6. Meciul a continuat sub semnul echilibrului, sucevenii reusind totusi ca pana la pauza sa isi ia un avantaj de 3 goluri, scor 15-11. Jucatorii pregatiti de Leonard Bibirig au avut o repriza secunda mult mai buna, iar in doua randuri au condus la 12 goluri diferenta. In cele din urma, scorul dupa cele doua reprize a fost 31-21 in favorea Universitatii, care bifeaza astfel al doilea succes consecutiv in jocurile de verificare.

La finalul celor 60 de minute, jucatorii echipei oaspete au insistat sa mai joace o scurta repriza de 10 minute in compania Universitatii. In “cea de-a treia repriza”, Leonard Bibirig a introdus doar jucatori de la echipa a doua in teren, insa tot CSU Suceava s-a impus cu scorul de 5-4.

Pentru CSU Suceava au marcat:
Mitrea – 6 goluri, Bursuc – 5, Ignat, Acatrinei, Adomnicai – 4, Gavriloaia – 3, Chirut, Dediu, Bradatan, Dumitras – 2, Zvanciuc, Vele – 1

Pralea – 8 interventii, Spiridon – 3, Andrei – 2, Draghici – 1

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close