CSU- CSM Bucureşti 21-20

Universitatea Suceava a incheiat turul pe locul 6 al clasamentului. In ultima etapa programata in acest an in Liga Nationala de handbal masculin, echipa antrenata de Razvan Bernicu s-a impus joi seara, pe teren propriu, cu scorul de 21-20, in fata celor de la CSM Bucuresti. “Studentii” au inceput perfect intalnirea, iar dupa primele cinci minute de joc conduceau cu scorul de 2-0, gratie a doua trasoare expediate de Cantec si Chirut. In ciuda unui time-out timpuriu solicitat de banca tehnica bucuresteana, formatia suceveana si-a marit avansul la trei lungimi in minutul 14 al jocului, cand acelasi Cantec puncta pentru scorul de 6-3. Trupa antrenata de Vasile Stanga a restabilit insa egalitatea trei minute mai tarziu, prin M. Rapciuga, si cele doua formatii au mers apoi umar la umar pana la scorul de 10-10. Finalul primei reprize a apartinut gazdelor, Rosu si Acatrinei asigurandu-le “alb-albastrilor” un avantaj firav de doua goluri la pauza, scor 12-10.

Universitatea a inceput furibund repriza secunda, marcand de trei ori consecutiv pana in minutul 36, cand acelasi Rosu puncta pe contraatac pentru scorul de 15-10 si obliga astfel banca tehnica a oaspetilor sa solicite timp de odihna. Miscarea nu a avut insa vreun efect imediat pe tabela de marcaj, in conditiile in care, pana in minutul 43, “studentii” s-au distantat la sase goluri, dupa ce Cantec, autor a opt reusite in partida de joi, marca pentru scorul de 20-14. Din acel moment insa, timp de aproape un sfert de ora, nou-intratul Irimus a inchis practic poarta bucuresteana, iar pe fondul lipsei de eficacitate din tabara gazdelor, trupa lui Stanga s-a apropiat la doar doua goluri pe tabela, dupa ce M. Rapciuga puncta pe contraatac pentru scorul de 20-18. Cantec a spart insa ghinionul cu un trasor care muscat din transversala, oaspetii au replicat imediat prin doua reusite si Universitatea avea un avans de un singur gol cu 30 de secunde inainte de final. Demon si inger in aceiasi faza, Cantec a pierdut o minge la mijlocul terenului si a fost nevoit sa faulteze grosolan un adversar scapat pe contraatac, jocul fiind oprit in minutul 59 si 58 de secunde. Oaspetii au apelat la o pasa in lateral, dar portarul Selaru a parat aruncarea lui Rosca si cele doua puncte ramaneau la Suceava, scor final 21-20.

Universitatea: Selaru, Stanescu – Cântec (8 goluri), Rosu (4), Acatrinei (4), Gavriloaia (2), Bursuc (1), Chirut (1), Starikov (1), Tutu, Mitrea, Petrea, Amihaesi, Soldanescu, Tiganasu, Dumitras. Antrenor: Razvan Bernicu.

CSM Bucuresti: Oliva, Irimus – Vasquez (7 goluri), M. Rapciuga (6 goluri), Rosca (3 goluri), Savenco (2 goluri), Patru (2 goluri), R. Rapciuga, Cristescu, Moya, Mironescu, Vukas si Busecan. Antrenor: Vasile Stanga.

Rezultatele etapei a 11-a:
Politehnica Timisoara – HCM Constanta 23-35
Stiinta Bacau – CS Caras Severin 31-25
Universitatea Suceava – CSM Bucuresti 21-20
Dinamo Bucuresti – “U” Transilvania Cluj 29-28
Pandurii Targu Jiu – HC Odorhei 30-32
CSM Ploiesti – Potaissa Turda (astazi)

Clasament: 1. Hcm Constanta 20p… 4. Potaissa Turda 14p, 5. Csm Bucuresti 13p, 6. Universitatea 12p…

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *