CSU aşteaptă susţinerea CJ

Fără susţinere financiară din partea Consiliului Judeţean, echipa locală de handbal îşi va reevalua obiectivele. Aceasta este concluzia directorului Petru Ghervan după şedinta Consiliului de Administraţie a clubului Universitatea.

Primarul Ion Lungu, rectorul Universităţii “Ştefan cel Mare”, Adrian Graur şi omul de afaceri Viorel Nutu au participat joi dimineaţă la şedinta Consiliului de Administraţie a clubului Universitatea Suceava. La întalnire nu a fost prezent niciun reprezentant al Consiliului Judeţean. De altfel, instituţia condusă de Gheorghe Flutur nu a virat până acum niciun leu din cele 3 miliarde promise echipei de handbal în acest an.

“Şedinţa a fost anunţată marţi şi probabil cei de la Consiliul Judeţean aveau deja ocupată agenda. Conducerea administraţiei judeţene şi-a prezentat însă disponibilitatea de a susţine Universitatea. În momentul de faţă nu pot să ne dea bani pentru că se efectueaza controale cu privire la modul în care s-au cheltuit banii în anii trecuţi. Aşteptăm un răspuns final până la sfârşitul lunii septembrie”, a mărturisit Petru Ghervan.

Directorul tehnic al Universităţii a precizat că, în cazul în care Consiliul Judeţean nu va mai da bani, cupele europene vor rămâne o amintire.

“Fără sprijinul Consiliului Judeţean nu putem continua la acest nivel. Ar însemna să diminuam contractele jucătorilor, iar in acest caz, cei mai buni sportivi vor pleca la altă echipă. Chiar dacă vremurile sunt grele, sper ca administraţia judeţeană să rămână alaturi de noi şi să nu ajungem sa ne reevăluam obiectivele”, a mai spus Petru Ghervan.

O nouă şedinţă a Consiliului de Administraţie de la Universitatea va avea loc la începutul lunii noiembrie. Atunci se va stabili finanţarea pentru intervalul ianuarie-aprilie 2011, cea mai dificilă perioadă din an pentru echipa locală de handbal.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU aşteaptă susţinerea CJ"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*