CSU are doi invitaţi de gală la meciul cu CSM Odorhei

CSU din Suceava va avea parte de doi invitaţi speciali la meciul cu CSM Odorhei.

Este vorba de proaspeţii campioni mondiali la canotaj, soţii Marius şi Ionela Cozmiuc, care vor da aruncarea de start a partidei programată sâmbătă, de la orele 17.00, în sala “Dumitru Bernicu”.

Suntem onoraţi că soţii Cozmiuc au acceptat invitaţia noastră şi vor veni să dea startul partidei de sâmbătă. Sunt doi mari campioni ai familiei sportului sucevean şi ai canotajului românesc şi ne mândrim cu asta. Sperăm să ne poarte noroc şi să ne bucurăm cu toţii de victorie la final”, a declarat antrenorul secund al echipei locale de handbal, Bogdan Șoldănescu.

Acesta a vorbit şi despre meciul cu nou-promovata din Harghita, un prilej de revanşă după înfrângerea frustrantă din etapa trecută, când universitarii au pierdut la ultima fază la Vaslui. “Ne-am revenit un pic mai greu după meciul de la Vaslui. Și aici mă refer la psihicul nostru. A fost un pic dificil după acea înfrângere, dar sportul de performanţă îţi dă ocazia să te revanşezi, iar sâmbătă sunt sigur că aşa se va întâmpla”, a spus Șoldănescu.

Venim după un duş rece la Vaslui, unde am făcut unul dintre cele mai proaste meciuri ale noastre. Nu vrem să se mai repete. Acum, ne aşteaptă un meci cu o echipă venită din Divizia A şi, deşi suntem favoriţi, nu vom avea o misiune uşoară. Odorheiul s-a întărit cu vreo patru străini şi câţiva jucători din România. 100% vom aborda meciul la victorie”, a adăugat interul Adi Tîrzioru.

Răzvan Gavriloaia, cel mai experimentat handbalist din lotul sucevean, nu desconsideră echipa din Odorhei, dar spune că nu este loc de surprize în meciul de sâmbătă. “E un adversar care poate pune probleme, deşi mulţi l-ar putea desconsidera. Odorheiul are o combinaţie din jucători cu ani buni în Liga Naţională, care pot gestiona unele momente critice, şi din tineri cu entuziasm şi calităţi individuale. Trebuie să ne facem jocul nostru, să fim cât mai coerenţi în relaţiile de joc pentru a câştiga cele trei puncte. Nu cred însă că pe teren propriu, cu publicul în spate, am putea lăsa loc de surprize”, a declarat Gavriloaia.

Programul etapei a VI-a:

Minaur Baia Mare – Potaissa Turda: 29-25

CSM Bucureşti – CSM Bacău

CSM Vaslui – CSM Constanţa

CSM Focşani – Politehnica Timişoara

CSM Oradea – HC Buzău

CSU din Suceava – CSM Odorhei

Steaua Bucureşti – Dinamo Bucureşti

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close