CSU Arad – Bucovina: 22-10

CSM Bucovina Suceava a debutat cu o infrangere in noua editie a Diviziei Nationale de rugby, echipa antrenata de Constantin Vlad fiind invinsa, cu scorul de 10-22, in meciul disputat duminica, pe terenul celor de la CSU Arad, in prima etapa din cadrul sezonului regulat.

Gruparea suceveana a facut o prima repriza foarte buna, intrand la pauza cu un avantaj de 10-0, toate punctele purtand semnatura lui Octavian Scolobiuc, talonerul oaspetilor bifand o transformare a unui eseu de penalizare, plus o lovitura de pedeapsa.

Aradenii au avut insa nevoie de doar zece minute din repriza secunda pentru a reveni, eseul lui Struna, trasformat de Puscas, descatusand echipa gazdelor, care a preluat conducerea in minutul 56, dupa o noua incercare semnata de Grindei. Pana la fluierul final, ardelenii au marit diferenta de pe tabela de marcaj dintr-o lovitura de pedeapsa transformata de Puscas si un al treilea eseu semnat de Tiron.

CSM Bucovina Suceava a inceput in formula de joc: Lucaci, O. Scolobiuc, Croitoru, Rusu, A. Varvaroi, C. Varvaroi, Preutescu, Nichiforiuc, Cretuleac, Tepsanu, St. Stefaroi, Bursuc, Gontineac, Elisei, Stefancu. Antrenor: Constantin Vlad. Pe parcurs au mai intrat: Albu, Coca, L. Strugariu, C. Strugariu, Citea, Oanea si Brateanu.

Rezultatele primei etape:
Poli Iasi – Olimpia Bucuresti 11-19
CS Navodari – Stejarul Buzau 26-5
Stiinta Petrosani – RCM Galati 15-17
CSU Arad – Bucovina Suceava 22-10
Steaua II Bucuresti – RC Barlad (amanat)

In runda a doua, formatia lui Constantin Vlad va infrunta Steaua II Bucuresti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Arad – Bucovina: 22-10"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*