CSU Arad – Bucovina: 64-12

Echipa locală de rugby a ajuns la cea de-a opta înfrângere consecutivă în actuala ediţie de campionat. CSM Bucovina a cedat cu scorul de 12-64 meciul susţinut duminică pe terenul grupării CSU Arad.

Rugbyştii suceveni au încheiat prima parte a sezonului fără nici un punct. CSM Bucovina a început bine meciul de la Arad, reuşind să conducă cu scorul de 6-5, după două lovituri de pedeapsă transformate de Flutur. Odată cu trecerea timpului, gazdele au trecut la cârma jocului şi au intrat la vestiare cu un avans confortabil, scor 33-6. Până la finalul partidei arădenii şi-au mai trecut în cont încă 31 de puncte, în vreme ce formaţia antrenată de Constantin Vlad a bifat alte două tranformări prin acelaşi Ionuţ Flutur. Scor final 64-12, iar CSM Bucovina bifează a opta înfrângere consecutivă.

La finalul sezonului regulat primele trei clasate vor disputa play-off-ul pentru promovare, iar formaţiile de pe locurile 4, 5 şi 6 vor juca în play-out. În ambele turnee participantele vor porni de la zero în clasament, fără să se ţină cont de punctele acumulate anterior.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Arad – Bucovina: 64-12"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*