CSU, amical în familie

Universitatea Suceava a disputat sambata dimineata, in sala Liceului cu Program Sportiv, un meci amical, in familie, contra formatia secunde a clubului. La finalul celor 60 de minute de joc, echipa mare, antrenata de Razvan Bernicu, s-a impus clar in fata celor de la Universitatea II, scor 50-37.

Plusul de experinta al primei echipe s-a cunoscut inca din debutul intalnirii, astfel ca, dupa primele zece minute de joc, Chirut si compania aveau deja un avantaj de sapte goluri, scor 10-3. De partea cealalta, trupa lui Leonard Bibirig a mai echilibrat situatia dincolo de jumatatea primei reprize, cand s-a apropiat la doar trei lungimi de adversar, scor 17-14. Divizionara secunda nu a avut insa constanta, iar pe fondul golurilor marcate de Mitrea si Acatrinei, Universitatea intra la pauza cu un avans de cinci reusite, 24-19.

Chiar daca tehnicianul Razvan Bernicu a schimbat in permanenta liniile, Chirut si compania si-au marit ecartul la zece goluri in prima decada a reprizei secunde, la scorul de 32-22. Ultimele minute au fost la discretia echipei mari, care, ajutata dintre buturi de paradele portarului Stanescu, a atins pana la final bariera de 50 de goluri, in vreme ce tinerii pregatiti de Leonard Bibirig s-a oprit la 37 de reusite.

Universitatea a marcat prin Chirut (9 goluri), Mitrea (7), Acatrinei (7), Cantec (5), Soldanescu (4), Starikov (4), Rosu (4), Gavriloaia (3), Bursuc (3), Tiganasu (3) si Petrea (1), in vreme ce pentru echipa secunda au punctat Aldica (9 goluri ), Sandu (7), Tarzioru (7), Smeu (5), Negruseri (4), Camilari (4) si Roban (1).

Madalin Tutu si Silvian Amihaesi nu au jucat sambata. Cele doua formatii vor sustine un nou test miercuri.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *