CSU a reluat pregătirile

Final de vacanta pentru componentii echipei locale de handbal Universitatea. Dupa o pauza de doua saptamani, “studentii” si-au reluat joi pregatirile in vedere returului Ligii Nationale. La apelul antrenorului Razvan Bernicu au raspuns prezent aproape toti componentii lotului, cu exceptia interului Florin Acatrinei, convocat la nationala mare, si a tinerilor Dragos Nedelcu, Mihai Sandu si Adi Tarzioru, aflati la lotul national de tineret cu care Romania ataca in aceste zile calificarea la turneul final al Campionatului Mondial.

Pana la reluarea meciurilor oficiale, Chirut si compania se vor antrena la Suceava, unde “alb-albastrii” vor alterna antrenamentele fizice cu sedinte de pregatire in sala de forta. Conform staff-ului tehnic, echipa suceveana a renuntat la ideea efectuarii unui cantonament montan, in conditiile in care returul Ligii Nationale va debuta destul de repede, mai exact pe 2 februarie. In schimb, pe parcursul perioadei de pregatire din aceasta iarna, “studentii” intentioneaza sa perfecteze cinci sase meciuri de verificare, printre adversarii luati in calcul in acest sens figurand formatiile Stiinta Bacau si Olympus Chisinau.

CS Universitatea Suceava va relua meciurile oficiale in primul weekend din luna februarie, atunci cand va primi pe teren propriu vizita celor de la CS Caras Severin, in prima etapa a returului Ligii Nationale.

In alta ordine de idei, conducerea echipei locale de handbal a renuntat la serviciile extremei dreapta Calin Leordean. Imprumutat la inceputul actualului sezon de la Centrul de Excelenta de la Sighisoara, handbalistul in varsta de 19 ani nu a rupt gura targului in turul campionatului, bifand prezente sporadice si doar un singur gol in tricolul primei echipe a Universitatii. In acest conditii, in baza rapoartelor lunare efectuate de antrenori fiecarui jucator in parte, conducerea “studentilor” a ajuns la concluzia ca Leordean nu merita cei 8.000 de euro pe care federatia ii solicita in schimbul transferului sau la Universitatea Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU a reluat pregătirile"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*