CSU a pus în vânzare abonamentele pentru suporteri

Dupa un sezon în care s-a desfasurat sub forma de turnee, Liga Zimbrilor la handbal masculin revine la formatul clasic, cu etape saptamânale.

Cei care doresc sa asiste la meciurile de pe teren propriu ale echipei CSU din Suceava îsi pot achizitiona abonamente, la pretul de 100 de lei, sau bilete, la 10 lei.

Editia de campionat 2021-2022 a Ligii Zimbrilor va debuta la sfarsitul acestei saptamani, noul sezon din primul esalon handbalistic urmand sa se dispute în format clasic, fara play-off si play-out.

În etapa inaugurala, echipa locala CSU din Suceava va juca duminica, de la ora 18:00, pe terenul nou-promovatei Universitatea Cluj.

A doua etapa va consemna organizarea unui meci de prima liga la Suceava dupa o pauza de peste doi ani. Formatia antrenata de Petru Ghervan, Adrian Chirut, Iulian Andrei si Bogdan Soldanescu va primi vizita formatiei Minaur Baia Mare.

Sucevenii îsi doresc sa organizeze sâmbata meciurile de pe teren propriu, dar pentru ca maramuresenii nu au fost de acord, partida va avea loc joi sau duminica, de la ora 17:00.

Clubul Sportiv Universitar din Suceava a pus în vanzare abonamente pentru noul sezon începând de miercuri.

Acestea costa 100 de lei si pot fi achizitionate de la sediul clubului, aflat în camera 215 din corpul F al Universitatii, cel care cuprinde si Auditoriumul „Joseph Schmidt”.

Accesul la meciurile din Sala “Dumitru Bernicu” se va putea face si pe baza de bilete, care vor putea fi achizitionate înaintea fiecarui meci în schimbul sumei de 10 lei. Intrarea va fi libera pentru copiii cu vârsta sub 14 ani, a mai anuntat conducerea CSU.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU a pus în vânzare abonamentele pentru suporteri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*