CSU a primit un miliard

După şase luni de zile, echipa locală de handbal a primit din nou bani de la Primărie. Municipalitatea a virat în contul clubului CSU Suceava un miliard de lei vechi, iar până la finalul anului urmează să mai dea două miliarde.

Banii încasaţi pe acest final de an urmează să fie folosiţi în primul rând pentru achitarea restanţelor către jucători, după care conducerea clubului va încerca să îşi întărească lotul.

„Municipalitatea a virat pe 8 noiembrie primul miliard din cele trei promise echipei de handbal. Sperăm, cu acest miliard şi cu cele care vor mai veni, să punem bazele salvării de la retrogradare. În cursul zilei de astăzi voi avea o nouă discuţie cu domnul rector Popa pentru a vedea exact care este strategia de urmat acolo. Vom face tot posibilul, şi aici am discuţii şi cu domnul preşedinte al Consiliului Judeţean pentru că şi el ajută echipa, să determinăm o parte dintre jucătorii plecaţi să se întoarcă la Suceava, în măsura în care vom demonstra că lucrurile s-au îndreptat în ceea ce priveşte latura financiară”, a anunţat primarul Ion Lungu.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU a primit un miliard"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*