CSU a primit întreg bugetul de la Primărie

Caz fericit in sportul sucevean, unde echipa locala de handbal a primit intreg bugetul de 1.200.000 de lei promis de Primarie si Consiliul Local pentru anul 2018. Antrenorul universitarilor, Adrian Chirut, a tinut sa le multumeasca personal primarului Ion Lungu si rectorului USV, Valentin Popa, pentru sustinerea echipei locale de handbal, in cadrul unei intalniri ce a avut loc luni.

Tinam sa multumim principalilor nostri finantatori, Primaria si Consiliul Local Suceava si Universitatea “Stefan cel Mare”, dar si sponsorilor nostri, pentru ca ne-au sustinut proiectul si ne-au achitat in intregime bugetul promis. Nu ne ramane decat sa le resplatim eforturile pe plan sportiv, prin mentinerea in prima liga a echipei mari si prin cresterea de jucatori la echipa a doua si la juniori”, a spus Adrian Chirut

Anul viitor, echipa locala de handbal va beneficia de acelasi buget de 1.200.000 de lei, a precizat primarul Ion Lungu, dupa intalnirea de luni.

COMENTARII:

1 Comentariu la "CSU a primit întreg bugetul de la Primărie"

  1. Domnul primar Lungu nu se intalneste si cu cei din conducerea clubului de fotbal Foresta? Anul trecut pe vremea asta, domnul Lungu s-a întâlnit cu cei din conducerea Forestei si cu Florentin Petre si a promis ca sezonul acesta echipa o sa atace promovarea. Dar nu a spus si din ce Liga o sa promoveze Foresta, Liga 2,3 sau 4.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*