CSU a primit întreg bugetul de la Primărie

Caz fericit in sportul sucevean, unde echipa locala de handbal a primit intreg bugetul de 1.200.000 de lei promis de Primarie si Consiliul Local pentru anul 2018. Antrenorul universitarilor, Adrian Chirut, a tinut sa le multumeasca personal primarului Ion Lungu si rectorului USV, Valentin Popa, pentru sustinerea echipei locale de handbal, in cadrul unei intalniri ce a avut loc luni.

Tinam sa multumim principalilor nostri finantatori, Primaria si Consiliul Local Suceava si Universitatea “Stefan cel Mare”, dar si sponsorilor nostri, pentru ca ne-au sustinut proiectul si ne-au achitat in intregime bugetul promis. Nu ne ramane decat sa le resplatim eforturile pe plan sportiv, prin mentinerea in prima liga a echipei mari si prin cresterea de jucatori la echipa a doua si la juniori”, a spus Adrian Chirut

Anul viitor, echipa locala de handbal va beneficia de acelasi buget de 1.200.000 de lei, a precizat primarul Ion Lungu, dupa intalnirea de luni.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Domnul primar Lungu nu se intalneste si cu cei din conducerea clubului de fotbal Foresta? Anul trecut pe vremea asta, domnul Lungu s-a întâlnit cu cei din conducerea Forestei si cu Florentin Petre si a promis ca sezonul acesta echipa o sa atace promovarea. Dar nu a spus si din ce Liga o sa promoveze Foresta, Liga 2,3 sau 4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close