CSU a pierdut la două goluri în fața Potaissei Turda

CSU din Suceava a pierdut la o diferență de două goluri, scor 30-32, meciul disputat joi, în Sala “Sepsi” din Sfântu Gheorghe, în fața celor de la Potaissa Turda, în deschiderea etapei a XX-a din Liga Națională la handbal masculin.

Trupa antrenată de Adrian Chiruț a început curajos, iar după un sfert de oră de la fluierul de start Costea i-a distanțat pe universitari la două goluri, scor 8-6.

Potaissa a preluat apoi conducerea jocului și a intrat la pauză în avantaj, scor 17-14.

Ardelenii au continuat să se distanțeze pe tabelă în repriza secundă, când condus și la șapte goluri diferență, 23-16.

Echipa suceveană a revenit pe final, s-a apropiat la două goluri, dar n-a reușit să întoarcă soarta celor trei puncte.

CSU din Suceava a mizat în meciul cu Potaissa Turda pe următorii jucători: Balazs – 5 goluri, Sadovyi, Furak și Costea – câte 4 goluri, Kobzii – 3 goluri, Stanciuc, Oancea, Lupu și Juverdianu – câte 2 goluri, Manjic și Petrov – câte un gol, Dascălu, Anton, Păunescu, Grigoraș și Makaria.

Ne-a lipsit experiența, am început rău repriza a doua, la care s-au adăugat prostiile de pe final de joc. Deși am avut poartă și apărare foarte bune, am suferit în atac la relația unu la unu cu goalkeeperul advers. Per total, a fost un meci bun, cu o echipă foarte bine cotată în Liga Națională și asta ne dă speranță pentru următorul turneu și pentru îndeplinirea obiectivului”, a declarat antrenorul principal al Clubului Sportiv Universitar din Suceava, Adrian Chiruț.

Probabil că meciul precedent cu Dinamo și-a pus amprenta asupra jucătorilor, au avut un consum mare de energie și eu zic că e normal să nu se mai poată mobiliza la același nivel. Important este că am luat punctele”, a spus, la rândul său, antrenorul Potaissei Turda, Horațiu Gal.

În următorul turneu, programat în perioada 6-11 aprilie, la Cluj, CSU din Suceava va întâlni formațiile CSM Vaslui, HC Buzău, CSM Bacău și CSM Botoșani.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *