CSU a mai primit un miliard

Primăria municipiului Suceava a virat marţi o nouă tranşă de bani echipelor locale de handbal şi fotbal. Clubul Universitatea a primit 1 miliard de le vechi, iar în contul divizionarei a treia, Rapid Suceava, au fost virate 500 de milioane.

Situaţia financiară la Universitatea s-a stabilizat pentru moment. După ce în luna mai municipalitatea a finanţat gruparea suceveană cu 2 miliarde, marţi, “studenţii” au mai primit un miliard. Primarul Ion Lungu a precizat că va încerca să asigure o finanţare constantă pentru Clubul Sportiv Universitatea.

“Ramanem alaturi de echipa de handbal. Am avut o intalnire cu Consiliul de Administratie al Universitatii si ieri le-am mai dat un miliard. Incercam ca in fiecare luna sa dam cate un miliard, chiar daca nu este deloc usor, conditiile financiare sunt destul de grele. Vrem ca, in ciuda austeritatii cu care ne confrutam, sa sprijinim performanta, iar echipa de handbal sa performeze in continuare”, a anuntat Ion Lungu.

Nici ceferiştii de la Rapid Suceava nu au fost uitaţi de Primărie. Acestia au primit de la municipalitate o a doua tranşă de bani, în cuantum de 500 de milioane de lei vechi.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *