CSU a început pregătirile pentru viitorul sezon

Handbaliștii de la CSU Suceava s-au reunit luni după-amiază, pe stadionul Areni, în vederea începerii pregătirilor pentru viitorul sezon competițional.

În următoarele zece zile, universitarii se vor pregăti în localitate, după care o parte din lot va pleca în Muntenegru, pentru Campionatul European Universitar, programat în perioada 8-14 iulie, la Podgorica.

Vor fi practic zece zile pe care le vom petrece într-o competiție. De aceea pregătirile sunt ceva mai complicate”, a declarat antrenorul Petru Ghervan.

La primul antrenament din această vară au fost prezente și cele două achiziții ale grupării sucevene, este vorba de portarul Mihai Mierlă (CSM București) și de interul dreapta Eduard Iordachi (HC Buzău).

Ne mai trebuie un jucător puternic pentru linia de 9 metri. Vom vedea dacă îl vom găsi și în ce măsură ne vom încadra cu bugetul pentru a aduce un asemenea jucător. Vom avea în schimb opt juniori în lot. Așadar, nu știu dacă ne vom putea hazarda cu un obiectiv mai îndrăzneț de locul 8 în viitorul sezon”, a precizat Petru Ghervan.

După Campionatul European Universitar din Muntenegru, echipa suceveană va organiza acasă Memorialul “Mihai Mironiuc” (4-5 august), apoi va participa la un turneu amical la Turda (11-12 august) și la Supercupa României (19-20 august).

CSU Suceava va debuta în noul sezon al Ligii Naționale pe data de 26 august.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *